Koptekst overslaan

Gebruikerscode verificatie via een printerstuurprogramma

Deze sectie legt de procedure uit voor het inloggen op het apparaat met een printerstuurprogramma terwijl Gebruikerscode verificatie actief is.

Wanneer Gebruikerscode verificatie actief is, geef dan de gebruikerscode op in de printereigenschappen van het printerstuurprogramma op. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

Opmerking

• Wanneer u ingelogd bent via Gebruikerscode verificatie, hoeft u niet uit te loggen.