Gebruikerscodeverificatie via het bedieningspaneel

Deze sectie beschrijft de procedure voor het inloggen op het apparaat via het bedieningspaneel terwijl Gebruikerscodeverificatie actief is.

Als de Gebruikerscodeverificatie actief is, verschijnt er een scherm waarin u gevraagd wordt een gebruikerscode in te voeren.

1Voer een gebruikerscode in (maximaal 8 cijfers) en druk dan op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• Om uit te loggen, drukt u op de knop [Energiespaarstand] als de taken zijn voltooid.