Namen en functies van het bedieningspaneel van het apparaat (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

Deze illustratie toont het bedieningspaneel van een apparaat waarop alle opties zijn geïnstalleerd.

Genummerde afbeelding van het bedieningspaneel

1. [Home]-knop

Druk hierop om het [Home]-scherm weer te geven. Zie Gebruik van het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel) voor meer informatie.

2. Functietoetsen

Er zijn geen functies toegewezen aan de functietoetsen. U kunt vaak gebruikte functies, programma's en internetpagina's registreren. Zie Configuratie van de functietoetsen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel) voor meer informatie.

3. Display

Geeft de toetsen weer voor iedere functie, bewerkingsstatus of berichten. Zie Wisselen van modus (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel) en Het weergavescherm op het bedieningspaneel.

4. [Reset]-knop

Druk op deze knop om de huidige instellingen te verwijderen.

5. [Programmeren]-knop (kopieer-, Document Server-, fax- en scannermodus)

• Druk op deze knop om veelgebruikte instellingen vast te leggen of vastgelegde instellingen op te roepen.

Zie Handige functies.

• Druk op deze knop om standaarden in te stellen voor het basisdisplay wanneer instellingen zijn verwijderd of gereset, of onmiddellijk nadat de aan-/uitschakelaar is aangezet.

Zie Handige functies.

6. [Onderbreken]-knop

Druk deze knop in om het kopiëren te onderbreken. Zie Kopiëren / Document Server.

7. Aan/uit-indicatielampje

Het Aan/uit indicatielampje gaat branden wanneer u de aan-/uitschakelaar inschakelt.

8. [Energiespaarstand]-knop

Druk hierop om de energiebespaarstand of de slaapstand te activeren. Zie Energie besparen.

Wanneer het apparaat in de energiespaarstand staat, is de knop [Energiespaarstand] verlicht. In de slaapstand knippert de knop [Energiespaarstand] langzaam.

9. [Inloggen/Uitloggen]-knop

Druk hierop om in of uit te loggen.

10. [Gebruikersinstellingen/Teller]

• Gebruikersinstell.

Druk op deze knop om de standaard instellingen aan te passen aan uw eisen. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

• Teller

Druk op deze knop om de tellerwaarde te bekijken of af te drukken. Zie Onderhoud en specificaties.

U kunt nagaan waar u verbruiksartikelen kunt bestellen en welk nummer u moet bellen bij storingen. U kunt deze gegevens ook afdrukken. Zie de handleiding Onderhoud en specificaties.

11. [Vereenvoud. scherm]

Druk op deze knop om naar het vereenvoudigde scherm over te gaan. Zie De schermindeling wijzigen.

12. [Scherp]-toets (invoeren/bevestigen)

Druk op deze knop om de waardes te bevestigen die zijn ingevoerd of items die zijn opgegeven.

13. [Start]-knop

Druk op deze knop om te kopiëren, af te drukken, te scannen of te verzenden.

14. [Testafdruk]-knop

Druk op deze knop om een enkele set kopieën of afdrukken te maken om de afdrukkwaliteit te controleren, voordat u meerdere sets gaat kopieëren of afdrukken. Zie Kopiëren / Document Server.

15. [Stop]-knop

Druk op deze knop om een taak die wordt uitgevoerd (zoals kopiëren, scannen, faxen of afdrukken) te stoppen.

16. [Wissen]-knop

Druk op deze knop om een ingevoerd cijfer te wissen.

17. Cijfertoetsen

Gebruik deze toetsen om het aantal kopieën, faxnummers en gegevens voor de geselecteerde functie in te voeren.

18. [Status controleren]-knop

Druk op deze knop om de systeemstatus van het apparaat, de bedieningsstatus van elke functie en de huidige taken te bekijken. U kunt hier ook de taakgeschiedenis en de onderhoudsinformatie van het apparaat bekijken.

19. Indicatielampje Inkomende gegevens (fax- en printermodus)

Knippert wanneer het apparaat printopdrachten of LAN-faxdocumenten van een computer ontvangt. Zie Faxen en afdrukken.

20. Indicatielampje Communiceren, Indicatielampje Fax ontvangen, Indicatielampje Vertrouwelijk bestand

• Indicatielampje Communiceren

Brandt ononderbroken tijdens verzending en ontvangst van gegevens.

• Indicatielampje Fax ontvangen

Brandt ononderbroken tijdens het ontvangen en opslaan van informatie, anders dan een persoonlijk bestand of een geheugenbeveiligd bestand, in het faxgeheugen.

Zie Faxen.

• Indicatielampje Vertrouwelijk bestand

Brandt ononderbroken wanneer er gegevens voor de persoonlijke inbox worden ontvangen.

Knippert wanneer er een geheugenbeveiligd bestand wordt ontvangen.

Zie Faxen.

21. Lampje voor mediatoegang

Dit lampje gaat branden als er een geheugenopslagapparaat in de mediasleuf wordt gestoken.

22. Mediasleuven

Gebruik deze om een SD-kaart of een USB-flashgeheugen aan te sluiten.