Netwerkbezorgingsfunctie

Waarden van instellingen voor netwerkbezorging

Item

Maximum waarde

Opmerkingen

Aantal tekens onderwerpregel

128 alfanumerieke tekens

Dit is het totaal aantal tekens dat in de lijst wordt geselecteerd en het aantal tekens dat rechtstreeks vanuit tekst wordt ingevoerd.

Aantal tekens e-mailadres

128 alfanumerieke tekens

-

Aantal adressen dat u gelijktijdig kunt opgeven

500 adressen

U kunt 65 bestemmingen opgeven via rechtstreekse invoer, inclusief LDAP-zoekopdrachten. Selecteer de overige 435 bestemmingen via geregistreerde adressen.

Het maximum aantal bestemmingen dat u kunt opgeven, is afhankelijk van de ScanRouter-bezorgingssoftware die u gebruikt. Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie.

Verzendbare bestandsgrootte

2000 MB per bestand