Opslagfunctie

Waarden van instellingen voor opslag van bestanden

Item

Maximum waarde

Opmerkingen

Aantal tekens bestandsnaam

64 alfanumerieke tekens

Op het bedieningspaneel worden de eerste 16 tekens weergegeven. Wanneer u de opgeslagen bestanden vanaf een clientcomputer bekijkt met DeskTopBinder, kunt u alle ingevoerde tekens zien.

Aantal tekens gebruikersnaam

20 alfanumerieke tekens

Op het bedieningspaneel worden de eerste 16 tekens weergegeven. Wanneer u de opgeslagen bestanden vanaf een clientcomputer bekijkt met DeskTopBinder, kunt u alle ingevoerde tekens zien.

Aantal tekens wachtwoord

vier- tot achtcijferig nummer

-

Aantal opgeslagen bestanden dat u gelijktijdig kunt selecteren

30 bestanden

-

Aantal bestanden dat u kunt opslaan

3000 bestanden

Dit is het totaal aantal bestanden dat kan worden opgeslagen onder de functies voor scannen, kopiƫren, Document Server, faxen en afdrukken.

Aantal pagina's dat u kunt opslaan

9000 pagina's

Dit is het totaal aantal bestanden dat kan worden opgeslagen onder de functies voor scannen, kopiƫren, Document Server, faxen en afdrukken.

Aantal pagina's per bestand dat u kunt opslaan

2000 pagina's

Formaat dat u kunt opslaan

2000 MB per bestand