Wachtwoorden wijzigen

Geef het wachtwoord op om toegang tot het opgeslagen bestand te krijgen.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Geef de map op waarin u de opgeslagen bestanden wilt opslaan.

3Druk op [Best. beh./verw.].

4Selecteer het bestand dat het wachtwoord bevat dat u wilt wijzigen.

5Druk op [Wachtwoord wijzigen].

6Voer met de cijfertoetsen een nieuw nummer in dat uit vier tot acht cijfers bestaat.

7Druk op [OK].

8Voer hetzelfde nummer nogmaals in met de cijfertoetsen.

9Druk op [OK].

10Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• Met Web Image Monitor of DeskTopBinder kunt u het wachtwoord van een in het apparaat opgeslagen bestand ook wijzigen vanaf de clientcomputer. Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor. Raadpleeg voor meer informatie over DeskTopBinder, de bij DeskTopBinder geleverde handleidingen.