Bestandsnamen wijzigen

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Geef de map op waarin u de opgeslagen bestanden wilt opslaan.

3Druk op [Best. beh./verw.].

4Selecteer het bestand dat de bestandsnaam bevat die u wilt wijzigen.

Als u een met wachtwoord beveiligd opgeslagen bestand selecteert, wordt er een scherm voor het invoeren van het wachtwoord weergegeven. Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

5Druk op [Bestandsnaam wijz.].

6Voer een nieuwe bestandsnaam in.

7Druk op [OK].

8Controleer of de bestandsinformatie correct is gewijzigd en klik op [Afsluiten].

Opmerking

• Zie Snel aan de slag voor meer informatie over het invoeren van tekens.

• U kunt met behulp van Web Image Monitor of DeskTopBinder de bestandsnaam van een bestand wijzigen dat vanaf de clientcomputer op het apparaat is opgeslagen. Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor. Raadpleeg voor meer informatie over DeskTopBinder, de bij DeskTopBinder geleverde handleidingen.