Documenten scannen via Windows

WSD-scanner (ophaaltype)

Daarmee kunt u via het netwerk scanverzoeken naar dit apparaat sturen vanaf een clientcomputer.

Om een scantaak te starten, stuurt u een scanverzoek vanaf een clientcomputer.

Genummerde illustratie van het verzenden van scanbestanden met de WSD-scanner (ophaaltype)

1. Uw computer

Geef het apparaat de opdracht om het origineel dat in het apparaat is geplaatst, te scannen.

Besturingssystemen die compatibel zijn met WSD zijn onder andere: Windows Vista/7/8 en Windows Server 2008/2008 R2/2012.

2. Dit apparaat

Het origineel dat in het apparaat is geplaatst, is gescand en de gegevens zijn verzonden naar de clientcomputer.