DeskTopBinder-functies uitbreiden

In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe u de functies van DeskTopBinder kunt afdrukken om PDF-bestanden rechtstreeks af te drukken.

1Ga in het menu [Start] naar [Alle programma's] en vervolgens naar [DeskTopBinder] en klik op [Wizard Uitgebreide functies].

2Selecteer [Gemakkelijke instellingen] en klik dan op [Start]. Klik herhaaldelijk op [Volgende] totdat het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] verschijnt.

3Klik in het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] op [Toevoegen...].

Als u [Alle functie-instellingen] in stap 2 selecteert, klik dan op het pictogram [Uitvoer] in de lijst "Type:". Selecteer [PDF directafdr.] in "Selecteerbare functie(s):" en klik vervolgens op [Toevoegen].

4Klik op [Specificeren...] en voer dan het IP-adres of hostnaam van het appraat in.

5Klik op [OK].

6Wijzig indien nodig andere afdrukinstellingen.

7Klik op [OK].

8Klik herhaaldelijk op [Volgend >] totdat [Beƫindigen] wordt weergegeven.

9Klik op [Voltooien].