DeskTopBinder gebruiken

Dit hoofdstuk geeft uitleg over het direct afdrukken van PDF-bestanden met behulp van DeskTopBinder zonder een PDF-toepassing te hoeven openen. Als u van deze functie gebruik wilt maken, moet u eerst DeskTopBinder van de website van de fabrikant downloaden en op uw computer installeren. Neem contact op met een dealer bij u in de buurt voor informatie over het downloaden van DeskTopBinder.

Belangrijk

• De functie kan alleen worden gebruikt met authentieke Adobe PDF-bestanden.

• PDF-bestanden waarvan de PDF-versie 1.7 of eerder is (compatibel met Acrobat 8.0), kunnen worden afgedrukt.

• PDF-bestanden die gemaakt zijn met Crypt Filter versie 1.5 of met de meer dan acht DeviceN Color Space-componenten, kunnen niet afgedrukt worden.

• PDF-bestanden gemaakt met PDF versie 1.6 watermark note-functies of uitgebreide optionele inhoud kunnen niet worden afgedrukt.

• AcroForm is een functie die specifiek bij PDF-versie 1.7 hoort en deze functie wordt niet ondersteund.

• DeskTopBinder biedt geen ondersteuning voor 64-bits besturingssystemen.

Opmerking

• Het kan echter zijn dat grote PDF-bestanden niet afgedrukt kunnen worden met de PDF-afdrukfunctie voor direct afdrukken.

• Als printopdrachten via PDF direct afdrukken worden geannuleerd, druk dan af met behulp van het printerstuurprogramma vanuit een PDF-applicatie (zoals Adobe Reader).

• Bij het afdrukken op aangepaste papierformaten kunnen mogelijk papierstoringen ontstaan.