Opmerkingen over het configureren van de functie voor halve vouwen

[Halve vouw: Multi-vellenvouw (Boekje Finisher lade)] is opgegeven en het aantal vellen dat moet worden gevouwen groter is dan het maximum aantal vellen dat in één keer kan worden gevouwen, wordt eerst het maximum aantal vellen gevouwen dat samen kan worden gevouwen. Daarna worden de resterende vellen gevouwen. Er kunnen maximaal vijf vellen tegelijkertijd worden gevouwen.

Voorwaarden om een taak te resetten in combinatie met de halve vouwfunctie

Een taak wordt gereset als:

• [Automatisch doorgaan] opgegeven wordt.

• De handinvoer wordt opgegeven als bronlade.

• [Driver/Opdracht] wordt geselecteerd bij de [Lade-instelling prioriteit] voor de opgegeven bronlade.

• Tussenbladen worden gespecificeerd.

• De nietfunctie is opgegeven.

• De perforeerfunctie is opgegeven.

• Het apparaat is een rapport aan het afdrukken.

• De halve vouwfunctie kan niet gebruikt worden voor het geselecteerde papierformaat of -type.

• [Halve vouw: Multi-vellenvouw (Boekje Finisher lade)] is opgegeven, maar de papierformaten verschillen.

• De boekjesfinisher werkt niet.

• [Halve vouw: Multi-vellenvouw (Boekje Finisher lade)] is opgegeven, maar het aantal vellen overschrijdt het maximaal aantal dat beschikbaar is voor de vouwfunctie.

• De boekjesfinisher is niet bevestigd.

Opmerking

• Als het informatiepictogram (Pictogram illustratie) naast de lijst "Vouwen:" wordt weergegeven, kunt u de functie halve vouw niet opgeven. Klik op het informatiepictogram (Pictogram illustratie) om te controleren waarom de functie halve vouw niet beschikbaar is.

• Wanneer de functie voor halve vouwen wordt gebruikt, zal sorteren worden geannuleerd.

• Als u geen instellingen voor de functie voor halve vouwen kunt invoeren, zelfs wanneer de boekjesfinisher geïnstalleerd is, is het mogelijk dat de opties niet correct zijn ingesteld in het printerstuurprogramma. Zie de "Installatiehandleiding stuurprogramma" om de optie-instellingen voor het printerstuurprogramma te corrigeren.