Koptekst overslaan
 

Halve vouw posities

Selecteer de positie voor het in tweeën vouwen van afgedrukte documenten in het printerstuurprogramma.

Wanneer de optie [Halve vouw: Afdruk buitenkant (Boekje Finisher lade)] is opgegeven, wordt elk deel van afgedrukt papier in tweeën gevouwen met de afgedrukte kant naar buiten en uitgevoerd in de lade van de boekjesfinisher.

Wanneer de optie [Halve vouw: Multi-vellenvouw (Boekje Finisher lade)] is opgegeven, wordt elk deel van afgedrukt papier in tweeën gevouwen met de afgedrukte kant naar buiten en gestapeld in de lade van de boekjesfinisher. U kunt dit gebruiken op het type 3-, 4- of 5-model in combinatie met boekjesfinisher SR3170.

Belangrijk

  • De volgende papiertypes kunnen gebruikt worden voor de functie halve vouw:

  • Normaal (60 tot 81 g/m2), Gerecycled, Speciaal 1, Speciaal 2, Speciaal 3, Middel Dik (82 tot 105 g/m2), Dik 1 (106 tot 169 g/m2), Dik 2 (170 tot 220 g/m2), Kleur, Briefhoofd, Voorgedrukt, Bankpost, Karton

Het afdrukresultaat kan variëren afhankelijk van het papierformaat. De volgende tabel geeft voorbeelden van papier met A3Liggend/formaat dat in elk vouwtype is gevouwen. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

Richting van afdrukgegevens

Vouwpositie

Afdruk aan de binnenkant

Afdruk aan de buitenkant

Multi-velvouw

Illustratie van de vouwpositie

Staand

-

Illustratie van de vouwpositie

*1

Illustratie van de vouwpositie

Illustratie van de vouwpositie

Liggend

-

Illustratie van de vouwpositie

*1

Illustratie van de vouwpositie

*1 Dit kan worden gebruikt op het type 3-, 4- of 5-model in combinatie met bevestigde boekjesfinisher SR3170.

Opmerking

  • Raadpleeg Onderhoud en specificaties voor meer informatie over welke papiergrootten compatibel zijn met de functie voor halve vouwen.