Menunamen en kort overzicht van elke functie

Hierna volgt een overzicht van de menus die beschikbaar zijn op het tabblad [Uitgebreide Instelling] van het PCL 6-printerstuurprogramma. Zie voor informatie over andere items die in elk menu geconfigureerd kunnen worden de Help-functie van het printerstuurprogramma.

Taaksetup-menu

U kunt het taaktype, de classificatiecode en de verificatie opgeven.

Standaard-menu

U kunt de oorspronkelijke richting, het formaat, het afdrukformaat en de afdrukkleur opgeven.

Het menu Papier

U kunt de instellingen voor de invoerlade, het papiertype en de uitvoerlade configureren. U kunt ook de instellingen voor bannerpagina's, voorbladen, tussenbladen en hoofdstukpagina's configureren.

• Voor details over bannerpagina's raadpleegt u Scheidingspagina.

• Voor meer informatie over voor- en achterbladen raadpleegt u Voorblad.

• Voor meer informatie over tussenbladen raadpleegt u Tussenbladen.

• Voor meer informatie over hoofdstukpagina's raadpleegt u Hoofdstukpagina.

Het menu Bewerken

U kunt de instellingen configureren voor gecombineerd afdrukken, dubbelzijdig afdrukken, boekjes afdrukken en posterfunctie.

• Voor meer informatie over het opgeven van instellingen voor dubbelzijdig afdrukken raadpleegt u Dubbelzijdig afdrukken.

• Zie voor meer informatie over het afdrukken van boekjes Boekjes afdrukken.

• Voor meer informatie over de posterfunctie, zie Poster.

Het menu Afwerking

Het is mogelijk om de instellingen voor sorteren, nieten, perforeren of vouwen te configureren.

• Voor informatie over sorteren, zie Sorteren.

• Zie voor informatie over nieten Nieten.

• Zie voor informatie over perforeren Perforeren.

• Voor meer informatie over vouwen, zie Vouwen.

Het menu Afdrukkwaliteit

U kunt instellingen zoals de resolutie en randloos kleurbeheer configureren.

Het menu Effecten

U kunt de instellingen voor watermerken en onbevoegd kopiëren configureren.

Opmerking

• Voor meer informatie over het PCL 5c-printerstuurprogramma, zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma.