Koptekst overslaan
 

Boekjes afdrukken

In dit onderdeel wordt toegelicht hoe u documenten kunt afdrukken en ze in het midden kunt inbinden met behulp van het printerstuurprogramma.

Als het PCL 6-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het afdrukken van een boekje worden opgegeven in het menu [Bewerken] op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Als het PCL 5c-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het worden opgegeven op het tabblad [Setup]. Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie.

Belangrijk

  • De volgende papiertypes kunnen gebruikt worden voor het afdrukken van boekjes:

    • Normaal (60 tot 81 g/m2), Gerecycled, Speciaal 1, Speciaal 2, Speciaal 3, Medium Dik (82 tot 105 g/m2), Dik 1 (106 tot 169 g/m2), Dik 2 (170 tot 220 g/m2), Dik 3 (221 tot 256 g/m2), Dun (52 tot 59 g/m2, Kleur, Briefhoofd, Voorgedrukt, Bankpost, Karton

Tijdschrift

Illustratie van boekje (middenbinding)

Opmerking

  • Als het informatiepictogram (Pictogram illustratie) naast de lijst "Boekje:" wordt weergegeven, kunt u geen boekjes afdrukken. Klik op het informatiepictogram (Pictogram illustratie) om te controleren waarom het afdrukken van het boekje niet beschikbaar is.

  • Bevat het document pagina's met verschillende origineelformaten, dan kunnen er paginascheidingen tussen komen.

  • Door het afdrukken van boekjes met afdrukfuncties te combineren, kunt u meerdere pagina's op één vel afdrukken en ze tot een boekje inbinden. Voor meer informatie over de afdrukfunctie Combineren raadpleegt u Meerdere pagina's op één pagina afdrukken.