Gebruik het commando “autonet” om de AutoNet-parameters te configureren.

Instellingen bekijken

Met de onderstaande opdracht kunt u de huidige AutoNet-instellingen weergeven:

msh> autonet

Configuratie

U kunt de AutoNet-instellingen configureren.

msh> autonet {on|off}

• {on} betekent "actief" en {off} betekent "inactief".

De huidige weergave prioriteitsconfiguratie van de interface

msh> autonet priority

Prioriteitsconfiguratie van de interface

msh> autonet priority "interface_name"

• U kunt een AutoNet-prioriteitsparameter toekennen aan de interface.

• Prioriteitsinstellingen zijn beschikbaar wanneer er meerdere interfaces zijn geïnstalleerd.

• Wlan kan alleen worden opgegeven wanneer de IEEE 802.11-interface geïnstalleerd is.

Interface

Geconfigureerde interface

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11-interface

Opmerking

• Als er geen interface is geselecteerd, blijven de huidige interfaceverbindingsinstellingen van kracht.