Opgeslagen documenten verwijderen

U kunt opgeslagen documenten van de Document Server verwijderen.

Belangrijk

• In de Document Server kunnen tot 3000 documenten worden opgeslagen. Wanneer het aantal opgeslagen documenten de grens nadert, wordt het opslaan van een nieuw document onmogelijk. U moet dus regelmatig nutteloze documenten verwijderen.

1Selecteer een map.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer het document dat moet worden verwijderd.

U kunt ook twee of meer documenten selecteren en deze verwijderen.

3Druk op [Verwijder bestand].

4Druk op [Ja].

Opmerking

• Als een wachtwoord voor het document is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• U kunt het gewenste document zoeken met behulp van de toetsen [Bestandsnaam] of [Gebruikersnaam] die aan de linkerkant van het scherm worden weergegeven.

• U kunt een voorvertoning van de documenten weergeven in het voorvertoningsscherm. Selecteer een document en druk op [Voorvertoning]. Raadpleeg Snel aan de slag voor meer informatie over het voorvertoningsscherm.

• U kunt alle documenten die zijn opgeslagen op de Document Server verwijderen met [Verw. alle best. in Document server] in Gebruikerstools. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over [Verw. alle best. in Document server].

• Met Web Image Monitor kunt u vanaf uw computer een document verwijderen dat is opgeslagen in de Document Server. Voor meer informatie over het opstarten van Web Image Monitor, zie Opgeslagen documenten bekijken in Web Image Monitor.