Een opgegeven pagina afdrukken

U kunt de aangegeven pagina afdrukken wanneer u het document geselecteerd heeft vanuit het bestandselectiescherm.

U kunt op drie manieren opgeven hoe u een document wilt afdrukken.

1e pagina

Hiermee drukt u de eerste pagina van een document af. Wanneer er twee of meer documenten geselecteerd zijn, worden de eerste pagina's van alle documenten afgedrukt.

Gespec.pag

Hiermee drukt u één pagina van een document af. Voer het gewenste paginanummer in bij [Gespec.pag].

Gespec.ber

Hiermee wordt een paginabereik van een document afgedrukt. Voer het nummer van de eerste pagina in bij [Startnummer] en het nummer van de laatste pagina bij [Laatste nr].

1Selecteer een map.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer het document dat moet worden afgedrukt.

3Druk op [Gespec. pagina afdrukken].

4Geef de pagina op die u wilt afdrukken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Voer indien nodig de pagina of het paginabereik in met de cijfertoetsen.

6Druk op de [Start]-knop.