Hoofdstukken

De paginalocaties die u met deze functie opgeeft zullen aan de voorkant van de gekopieerde bladen verschijnen.

Illustratie van Hoofdstukken

Deze functie kan alleen worden gebruikt wanneer u de functie 1-zijdig 2-zijdig of Combineren gebruikt. Druk op [Duplex/combi./reeks] en selecteer [1-zijdig 2-zijdig] of [Combineren].

1Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Tussv./hfdstk].

3Druk op [Hoofdstuk].

4Druk op de toets om het hoofdstuknummer te selecteren.

Om hoofdstuk 11 tot 20 te selecteren, drukt u op [11-20].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Voer de paginalocatie van de eerste pagina van het hoofdstuk in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

U kunt maximaal 20 locaties opgeven.

6Om een andere paginalocatie op te geven, herhaal stappen 4 en 5.

7Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

8Druk twee keer op [OK].