U kunt deze functie gebruiken om bepaalde pagina's van uw origineel naar tussenbladen te kopiëren of om een tussenblad in te voegen voor elke opgegeven pagina.

Selecteer de lade voor tussenvoegvellen onder [Instell. papierlade] in Gebruikerstools voordat u deze functie gebruikt. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over deze instelling.

Belangrijk

• U kunt de handinvoerlade niet opgeven als de hoofdpapierlade.

1Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Tussv./hfdstk].

3Selecteer [Tussenv.: Kopie] of [Tussenv.: Blanco].

4Druk op de toets om het hoofdstuknummer te selecteren.

Om pagina's 11 tot 20 (hoofdstuk) te selecteren, drukt u op [11-20].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Voer de paginalocatie van de eerste pagina van het hoofdstuk in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

6Om een andere paginalocatie op te geven, herhaal stappen 3 en 5.

U kunt maximaal 20 locaties opgeven.

7Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

8Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• De tussenbladen moeten hetzelfde formaat en dezelfde richting hebben als het kopieerpapier.

• Indien u [Tussenv.:Blanco] hebt geselecteerd, worden de geselecteerde pagina's uitgesloten van de kopietelling.

• Als [1-zijdig 2-zijdig] is geselecteerd, worden de opgegeven pagina's altijd op de voorzijde van de kopieën afgedrukt.