Gegevensbeveiliging voor kopiëren

Kopieer en sluit de tekst en het patroon voor Gegevensbeveil. voor kopiëren in. Als het document wordt gescand op een apparaat met een kopieerbeveiligingseenheid, wordt de inhoud van het document grijs gemaakt.

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Stempel].

3Druk op [Ongeaut. kopieerpreventie].

4Druk op [Gegevensbeveiliging voor kopiëren].

5Druk op [Effect].

6Selecteer het effect van het patroon en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [Tekstselectie].

8Selecteer de tekst die moet worden ingesloten en druk op [OK].

Wanneer u [Gebruikerstekst] selecteert, drukt u op [Invoeren] en geeft u de tekst op die moet worden ingesloten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

9Druk op [Tekstinstellingen].

10Geef de benodigde instellingen op in het scherm en druk vervolgens op [OK].

Als u [Puntgrootte], [Teksthoek] of [Ruimte voor Enter] wilt opgeven, drukt u op de toets en vervolgens op [Wijzigen] op het scherm.

Schermafbeelding bedieningspaneel

11Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• U kunt niet gedeeltelijk teksten- en patronenreeksen aan een document toevoegen.

• Gebruik normaal of gerecycled papier met een witheid van ten minste 70%. Het papierformaat moet ten minste B5 JIS (71/4 × 101/2) zijn.

• Duplex kopiëren kan deze functie storen, als resultaat van het feit dat tekst en patronen zichtbaar zijn door het papier.

• Om met Gegevensbeveiliging voor kopiëren op een grijze achtergrond te kunnen afdrukken, dient u het apparaat hiervoor te configureren. Voor meer informatie raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.