Onbevoegd kopiëren voorkomen voor patroon

Kopieer de tekst en het patroon en sluit deze in om ongeautoriseerd kopiëren te stoppen. De tekst en het patroon worden weergegeven wanneer het document wordt gekopieerd.

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Stempel].

3Druk op [Ongeaut. kopieerpreventie].

4Druk op [Ongeaut. kop.prev: Patrn].

5Druk op [Effect].

6Selecteer het effect van het patroon en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [Tekstselectie].

8Selecteer de tekst die moet worden ingesloten en druk op [OK].

Wanneer u [Gebruikerstekst] selecteert, drukt u op [Invoeren] en geeft u de tekst op die moet worden ingesloten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

9Druk op [Tekstinstellingen].

10Geef de benodigde instellingen op in het scherm en druk vervolgens op [OK].

Als u [Puntgrootte], [Teksthoek] of [Ruimte voor Enter] wilt opgeven, drukt u op de toets en vervolgens op [Wijzigen] op het scherm.

Schermafbeelding bedieningspaneel

11Druk op [Maskertype voor patroon].

12Selecteer het in te sluiten maskertype en druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

13Druk op [Patroonkleur].

14Selecteer de patroonkleur en druk vervolgens op [OK].

15Druk op [Patroondichtheid].

16Druk op [Lichter] of [Donk.] om de dichtheid van het patroon aan te passen en druk vervolgens op [OK].

17Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• U kunt niet gedeeltelijk teksten- en patronenreeksen aan een document toevoegen.

• Vanwege de effecten van de instellingen, kunnen de resultaten van het kopiëren, scannen en opslaan van documenten in de Document Server variëren afhankelijk van het apparaatmodel en de instellingen.

• Bij het kopiëren van een document waarbij Patroon voor voorkomen van onbevoegd kopiëren toegepast is, kan het zijn dat de kopie gedeeltelijk donker is. Wijzig de instelling voor het origineeltype in [Tekst] of [Foto].