Vooraf ingestelde stempels

Teksten die van tevoren zijn vastgelegd, zoals "KOPIE", worden op kopieën gestempeld.

Illustratie van Vooraf ingestelde stempel

Belangrijk

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

• Er kan slechts één melding tegelijk worden gestempeld.

De volgende acht meldingen zijn beschikbaar voor Voor.ingest. Stmp.:

"KOPIE", "SPOED", "PRIORITEIT", "Ter informatie", "PRELIMINAIR", "Alleen voor intern gebruik", "VERTROUWELIJK" en "ONTWERP".

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk twee keer op [Stempel].

3Druk op [Vooraf gedrukte stempel].

4Kies het gewenste bericht.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op [Wijzigen].

6Selecteer de positie, de grootte en de dichtheid en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [Alle pagina's] of [Alleen 1e pagina] om de pagina te selecteren waarop de stempel dient te worden afgedrukt.

8Druk op [Stempelkleur].

9Selecteer de stempelkleur en druk vervolgens op [OK].

10Druk drie keer op [OK].

Opmerking

• Afhankelijk van het papierformaat worden delen van de stempel mogelijk niet afgedrukt als u het formaat van de stempel wijzigt.

• U kunt het formaat en het patroon van stempels aanpassen. Afhankelijk van de instelling kan de dichtheid veranderen.

• Voor meer informatie over stempelposities, zie Stempels.

• U kunt de instellingen voor Voor.ingest. Stmp. wijzigen onder [Voor.ingest. Stmp.] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Vooraf ingestelde stempels.