Achtergrondnummering

Gebruik deze functie om de nummers op de achtergrond van kopieën af te drukken.

Wanneer deze functie wordt gebruikt in combinatie met Sorteren, worden op elke set kopieën dezelfde nummers afgedrukt zodat u een overzicht houdt van vertrouwelijke documenten.

Illustratie van Achtergrondnummering

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk twee keer op [Stempel].

3Druk op [Achtergrondnummering].

4Voer met de cijfertoetsen het aantal in waarmee moet worden begonnen met tellen en druk vervolgens op de [Scherp]-knop.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op [Stempelkleur].

6Selecteer de stempelkleur en druk vervolgens op [OK].

7Druk drie keer op [OK].

Opmerking

• De nummers lijken het gekopieerde beeld in sommige gevallen gedeeltelijk te bedekken.

• U kunt de instellingen voor Achtergrondnummering wijzigen onder [Achtergrondnummering] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Achtergrondnummering.