De richting van het origineel en de kopie instellen

Selecteer de richting van de originelen en kopieën als het origineel dubbelzijdig is of als u op beide zijden van het papier wilt kopiëren.

1Druk op [Richting].

2Selecteer [Boven/boven] of [Boven/onder] bij [Origineel:] als het origineel dubbelzijdig is.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Selecteer [Boven/boven] of [Boven/onder] bij [Kopie:].

4Druk op [OK].

Opmerking

• De standaardinstelling is [Boven/boven]. U kunt de standaardrichting veranderen onder [Origineelrichting in Duplexmodus] en [Kopierichting in Duplexmodus] in Gebruikerstools. Voor meer informatie over deze instellingen, zie Algemene eigenschappen.