Kopiëren op OHP-transparanten

Belangrijk

• Meestal kan maar op één kant van OHP-transparanten worden afgedrukt. Plaats de transparanten met de afdrukzijde naar beneden.

• De functie Duplex kan niet voor OHP-transparanten worden gebruikt. Als de functie Duplex is ingesteld, drukt u op [1-z 2-z:B/B] om deze instelling te annuleren.

1Plaats het papier met de onderkant naar boven in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Geef het papierformaat op en druk vervolgens op [OK].

5Druk op [Papiertype].

6Druk op [OHP(transparant)] en druk vervolgens twee keer op [OK].

7Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• Indien u op transparanten kopieert, dient u de kopieën één voor één te verwijderen.

• Raadpleeg "Papierspecificaties en papier bijvullen" voor meer informatie over de formaten van OHP-transparanten die kunnen worden gebruikt.