Kopiëren op dik papier

Belangrijk

• De functie Duplex kan niet worden gebruikt als u Dik papier 4 gebruikt. Als de functie Duplex is ingesteld, drukt u op [1-z 2-z:B/B] om deze instelling te annuleren.

Geef het gewicht van het papiertype op als u op dik papier kopieert.

1Plaats het papier met de onderkant naar boven in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Geef het papierformaat op en druk vervolgens op [OK].

5Druk op [Papiertype].

6Selecteer een papiergewicht en druk vervolgens twee keer op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• U kunt ook dik papier in de papierladen plaatsen en dit gebruiken voor het maken van kopieën. Vergeet niet het papiertype in te stellen onder [Instell. papierlade] in Gebruikersinst.. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over deze instelling.