Op papier met een aangepast formaat kopiëren vanuit de handinvoer

Papier met een horizontale lengte van 148,0 - 457,2 mm en een verticale lengte van 90,0 - 320,0 mm kan worden ingevoerd vanuit de handinvoer.

1Plaats het papier met de onderkant naar boven in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Druk op [Aangepast formaat].

5Voer de horizontale afmeting van het origineel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Voer de verticale afmeting van het origineel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

7Druk twee keer op [OK].

8Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.