Op papier met een standaard formaat kopiëren vanuit de handinvoer

1Plaats het papier met de onderkant naar boven in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Selecteer het papierformaat.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk twee keer op [OK].

6Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• Raadpleeg "Papierspecificaties en papier bijvullen" voor meer informatie over papierformaten die geschikt zijn voor de handinvoer.