Automatische papierselectie

Het apparaat kiest automatisch een passend formaat kopieerpapier, gebaseerd op het gedetecteerde origineelformaat en de reproductiefactor die u selecteert.

De volgende origineelformaten en -richtingen kunnen worden gebruikt met Autom.pap.sel(wanneer er wordt gekopieerd bij een ratio van 100%):

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Locatie van origineel

Origineelformaat en -richting

Glasplaat

A3Liggend, B4 JISLiggend, A4StaandLiggend, B5 JISStaandLiggend, A5Staand, 8 1/2 × 13Liggend

ADF

A3Liggend, B4 JISLiggend, A4StaandLiggend, B5 JISStaandLiggend, A5StaandLiggend, B6 JISStaandLiggend, 11 × 17Liggend, 81/2×11StaandLiggend, 81/2 × 13Liggend

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Locatie van origineel

Origineelformaat en -richting

Glasplaat

11 × 17Liggend, 81/2 × 14Liggend, 81/2 × 11StaandLiggend, 51/2 × 81/2Staand

ADF

11 × 17Liggend, 81/2 × 14Liggend, 81/2 × 11StaandLiggend, 51/2 × 81/2StaandLiggend, 10 × 14Liggend, 71/4 × 101/2Liggend, A3Liggend, A4StaandLiggend

1Zorg ervoor dat [Autom. pap.sel] is geselecteerd.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• Alleen papierlades die zijn ingesteld op [Niet weergeven] of [Gerecycl.pap.] in [Papiertype] en die daarnaast zijn ingesteld op [Ja] in [Autopapierselec. toepassen] onder [Lade Papierinstellingen] kunnen worden geselecteerd in de modus Autom.pap.sel. Lades met de markering (Illustratie scherm bedieningspaneel) zullen niet automatisch geselecteerd worden. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over deze instelling.

Verwante onderwerpen

Kopieën draaien