Vooraf ingestelde taak

Tijdens het kopiëren kunt u de instellingen voor de volgende kopieeropdracht opgeven.

U kunt tot acht taken vooraf instellen voor de kopieerfunctie en voor de functie Document Server. Als de huidige kopieeropdracht klaar is, start de volgende opdracht automatisch.

1Druk op [Nieuwe taak] als het dialoogvenster “Kopiëren...” verschijnt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Controleer of de melding “Gereed” wordt weergegeven en stel dan de volgende kopieeropdracht in.

3Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Alle originelen worden gescand.

Wanneer de vooraf ingestelde opdracht klaar is, zal een dialoogvenster worden weergegeven ter bevestiging van de vooraf ingestelde opdracht.

4Druk op [Afsluit.].

Zodra de huidige kopieeropdracht is voltooid, wordt de volgende kopieeropdracht automatisch gestart.

Opmerking

• U kunt overschakelen naar de huidige kopieeropdracht door op het scherm op [Naar Kopieerscherm] te drukken. U kunt naar de vooraf ingestelde taak op het scherm overschakelen door op [Naar Reserv.scherm] te klikken.

• Vooraf ingestelde kopieeropdrachten worden onder opdrachtnummers weergegeven in het reserveringsscherm.

• U kunt de vooraf ingestelde kopieeropdrachten bevestigen en wissen. Raadpleeg "Handige functies" voor meer informatie over de procedures.