De LED-koppen reinigen

Als het afgedrukte papier uit de printer komt met witte lijnen of vervaagde tekst, maak dan de LED-koppen schoon.

VOORZICHTIG

• De binnenkant van het apparaat kan erg heet zijn. Raak onderdelen met de sticker "hot surface" (heet oppervlak) niet aan. Als u dit wel doet, kunt u mogelijk brandwonden oplopen.

Belangrijk

• Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen of organische oplosmiddelen, zoals thinner of benzeen.

1Schakel de printer uit en trek de stekker uit het stopcontact.

2Klap de hendel van de bovenklep uit om de bovenklep te openen.

Illustratie van de printer

3Trek aan de hendel van de binnenklep om de binnenklep los te maken en open de binnenklep dan volledig.

Illustratie van de printer

4Veeg de lens van de LED-koppen zachtjes met een schoonmaakmiddel voor LED-lenzen.

Er zijn vier LED-koppen. Pas op dat u de LED-lens niet met uw vingers aanraakt bij het vegen ervan.

Illustratie van de printer

5Sluit de binnen- en bovenklep voorzichtig met beide handen.

Illustratie van de printer

6Steek de stekker van het netsnoer goed in het stopcontact. Sluit alle voorheen verwijderde interfacekabels weer aan.

7Zet de hoofdstroomschakelaar aan.