Als de afdrukpositie verandert

Hier kunt u de afdrukpositie aanpassen. Normaal hoeft u de afdrukpositie niet aan te passen. Toch kan die aanpassing nuttig zijn in sommige gevallen, wanneer de optionele papierinvoereenheid geïnstalleerd is.

"Horizontaal" betekent loodrecht op de doorvoerrichting. "Verticaal" betekent parallel aan de invoerrichting.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Onderhoud] image Druk op [OK]

2Selecteer [Kwaliteitsonderhoud] image Druk op [OK]

3Selecteer [Registratie] image Druk op [OK]

4Selecteer [Testvel afdrukken] image Druk op [OK]

5Selecteer de lade die u wilt aanpassen. image Druk op [OK]

6Druk de testpagina af om een voorbeeld van de instellingen te bekijken.

Illustratie testvel

Gebruik deze pagina om de huidige afdrukpositie te controleren.

7Druk op de [Escape]-knop totdat het scherm teruggaat naar het menu [Registratie].

8Selecteer [Aanpassing] image Druk op [OK]

9Selecteer de lade die u wilt aanpassen. image Druk op [OK]

10Voer een waarde in om de geregistreerde waarde te wijzigen (mm). image Druk op [OK]

Verhoog de waarde om het afdrukgebied te verschuiven in de richting aangegeven door het "+" symbool in het schema hieronder. Verlaag de waarde om het afdrukgebied te verschuiven in de richting aangegeven door het "-" symbool.

Afbeelding van het afdrukgebied

Nummer: Afdrukgebied

Nummer: Papierinvoerrichting

11Druk de testpagina af om het resultaat van de instelling te controleren.