Menu-overzicht

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de standaardinstellingen van de printer kunt wijzigen en vindt u informatie over de parameters in elk menu.

Status geheugen wissen

Geeft de gegevensstatus in het geheugen weer.

Opmerking

• [Status geheugen wissen] wordt alleen weergegeven als de optionele harde schijf geïnstalleerd is.

Papierinvoer

Menu

Papierformaat: Handinvoer

Papierformaat: Lade 1

Papierformaat: Lade 2

Papierformaat: Lade 3

Papierformaat: Lade 4

Papiertype: Handinvoer

Papiertype: Lade 1

Papiertype: Lade 2

Papiertype: Lade 3

Papiertype: Lade 4

Duplexlade

Automatische ladekeuze

Ladeprioriteit

Opmerking

• Alleen geïnstalleerde lades verschijnen op het display.

Maintenance

Menu

Kwaliteitsonderhoud

Algemene Instellingen

Timerinstellingen

HDD-management

Opmerking

• [HDD-management] wordt alleen weergegeven als de optionele harde schijf geïnstalleerd is.

Lijst-/proefafd

Menu

Meerdere lijsten

Configuratiepagina

Foutenlogboek

Netwerksamenvatting

Lijst voorraadinformatie

Menulijst

Kleurentestpagina

PCL config./Font pagina

PS config./Font pag.

PDF Conf./Lettert. pag.

Hex dump

Systeem

Menu

Afdrukfoutrapport

Automatisch doorgaan

Geheugenoverloop

Fout. afdr.tkn autom annul

Printertaal

Subpapierformaat:

Standaard Printertaal

Slaapstand

Fus. uitzet.(en.sp)Aan/uit

Wekelijkse timer

Code wekelijkse timer

ECO Night Sensor

Zwart-witafdruk prioriteit

Gecomprimeerde gegevens afdrukken

Geheugengebruik

Z-W paginadetectie

Spoolafdrukken

RAM schijf

Auto melden per E-mail

Serienummer apparaat

Opmerking

• [Code wekelijkse timer] wordt weergegeven als de wekelijkse timer ingeschakeld is.

• [Spoolafdrukken] wordt alleen weergegeven als de optionele harde schijf geïnstalleerd is.

• [RAM Disk] wordt alleen weergegeven als de harde schijf niet is geïnstalleerd.

Afdrukinstellingen

Menu

Apparaatmodus

PCL Menu

PS-menu

PDF-menu

Beveiligingsopties

Menu

Uitgebreide beveiliging

Service modusbeveiliging

Firmwareversie

Niveau netwerkbeveiliging

Geh.inst. Autom.verw.

Hele geheugen verwijderen

Verif.man.uitbr.

Inst. Overdr.logb.

Gegevenscodering Apparaat

Opmerking

• [Beveiliging Service modus] wordt mogelijk niet weergegeven, afhankelijk van de instelling van de printer.

• [Geh.inst. Autom.verw.] en [Hele geh. wis.] wordt alleen weergegeven als de optionele harde schijf geïnstalleerd is.

• [Gegevenscodering apparaat] wordt alleen weergegeven als de optionele harde schijf geïnstalleerd is en u ingelogd bent als de apparaatbeheerder.

• [Verif.man.uitbr.] wordt weergegeven als Verifciatiemanagement uitgebreid geactiveerd is.

App.inst.-info

Voor meer informatie raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

Hostinterface

Menu

I/O-buffer

I/O Timeout

Netwerk

Parallelle interface

Wireless LAN

USB-instellingen

Opmerking

• [Parallelle interface] wordt weergegeven als de optionele IEEE 1284-interfacekaart is geïnstalleerd.

• [Wireless LAN] wordt weergegeven als de optionele draadloze LAN-interface-eenheid geïnstalleerd is.

Taal

Selecteer een weergavetaal. Beschikbare talen zijn afhankelijk van het land van aankoop.

Uitgebreide Eigenschappen

Dit menu is niet beschikbaar op de printer die u gebruikt.