Een papiersoort specificeren

Belangrijk

• Als u een ander papierformaat en invoerrichting wilt gebruiken dan aangegeven op de papierformaatknop, stel de wijzer dan in op "Sterretje" en stel het papierformaat in met behulp van het bedieningspaneel. Volg de onderstaande procedure om het papierformaat in te stellen.

• De printer kan niet afdrukken op aangepast papierformaat als de applicatie geen aangepaste papierformaten ondersteunt.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

Standaard papierformaat instellen

1Selecteer [Papierinvoer] image Druk op [OK]

2Selecteer [Papierformaat: (ladenaam)] image Druk op [OK]

3Selecteer het formaat van het papier dat in de opgegeven lade ligt. image Druk op [OK]

Papier van afwijkend formaat opgeven

1Selecteer [Papierinvoer] image Druk op [OK]

2Selecteer [Papierformaat: (ladenaam)] image Druk op [OK]

3Selecteer [Ang.fr] image Druk op [OK]

4Voer de horizontale waarde in image Druk op [OK]

5Voer de verticale waarde in image Druk op [OK]