Papierlade-instellingen wijzigen

Druk op het waarschuwingsscherm op [Wijzigen] en selecteer de instellingen met behulp van de toetsen [Pijl-omlaag] en [Pijl-omhoog].

1Selecteer de lade waarvan u de papierformaatinstelling wilt wijzigen. image Druk op [OK]

2Selecteer het papierformaat dat u wilt instellen met behulp van de scrolltoetsen. image Druk op [OK]

3Selecteer de lade waarvan u het papierformaat wilt wijzigen. image Druk op [OK]

4Selecteer het papiertype dat u nodig hebt. image Druk op [OK]

5Druk op de [Escape]-knop