Terwijl er wordt afgedrukt

1Druk op de Job Reset-knop.

2Druk op [Huidig] om de huidige afdruktaak te annuleren of op [All tkn] om alle taken te annuleren.

3Druk op [Ja] om de afdruktaak te annuleren.

Opmerking

• Als het afdrukken hervat wordt middenin een afdruktaak, zelfs nadat het afdrukken geannuleerd is, stel dan [I/O time-out] in [Host interface] op een grotere waarde in.

• Om een grote afdruktaak te annuleren, moet u de afdruktaak op de clientcomputer te annuleren en tevens op de [Job Reset]-knop op het bedieningspaneel te drukken.