Afdrukken met specifieke kleuren

U kunt de kleuren aangeven die gebruikt worden voor het afdrukken in kleur met cyaan, magenta, geel en zwart. Deze functie is beschikbaar voor het PostScript 3-printerstuurprogramma.

Opmerking

• Voor meer informatie over het instellen van de afdrukfunctie in een specifieke kleur met het PostScript 3-printerstuurprogramma voor Windows, zie Afdrkwal..

• Voor informatie over het instellen van de afdrukfunctie dubbelzijdig afdrukken met behulp van het PostScript 3-printerstuurprogramma voor Mac OS X, zie Printereigenschappen.