Functie voor gebruikersuitsluiting

Deze printer beschikt over een functie voor gebruikersuitsluiting.

Als er een aantal keer (dit wordt bepaald door de beheerder) een verkeerd wachtwoord wordt ingevoerd, dan voorkomt de uitsluitingsfunctie verdere inlogpogingen van gebruikers onder dezelfde gebruikersnaam.

Als de functie voor gebruikersuitsluiting toegepast wordt, werkt verificatie niet, zelfs niet als het juiste wachtwoord wordt ingevoerd. Het is niet mogelijk om de printer te gebruiken.

Voor meer informatie over het annuleren van de gebruikersuitsluiting raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.