Gebruikerscode verificatie via een printerstuurprogramma

In deze sectie wordt de procedure uitgelegd voor het inloggen op de printer met een printerstuurprogramma terwijl Gebruikerscodeverificatie is ingeschakeld.

Wanneer Gebruikerscode verificatie actief is, geef dan de gebruikerscode op in de printereigenschappen van het printerstuurprogramma op. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

Opmerking

• Het PCL-printerstuurprogramma ondersteunt Gebruikerscodeverificatie.

• Wanneer u ingelogd bent met Gebruikerscodeverificatie met behulp van het printerstuurprogramma, wordt u automatisch uitgelogd wanneer het printen voltooid is.