Instellingsprocedure

Dit gedeelte legt uit hoe u een wireless LAN-interface instelt.

Er zijn twee methoden mogelijk voor het instellen van een wireless LAN: automatische installatie door middel van WPS (Wi-Fi Protected Setup) en handmatige installatie door de benodigde informatie in te voeren, zoals SSID.

Om de LAN-instellingen handmatig configureren: open [Host interface], selecteer [Wireless LAN] en volg dan de volgende procedure.

Afbeelding van instelprocedure voor wireless LAN

Voor meer informatie over het opgeven van wireless LAN-instellingen vanaf het bedieningspaneel van de printer, zie Wireless LAN configureren.

Zie voor meer informatie over het automatisch instellen van een wireless LAN Wireless LAN configureren met Eenvoudige instelling.

Opmerking

• Selecteer [802. 11 Ad-hoc modus] wanneer u met Windows XP als een wireless LAN-client communiceert met behulp van het standaard stuurprogramma of de hulpprogramma's van Windows XP, of als u de infrastructuurmodus niet gebruikt..

• Als [802.11 Ad-hoc modus] is geselecteerd in Communicatiemodus, kiest u het kanaal voor [Ad-hoc Channel]. Stel een kanaal in dat overeenkomt met het type wireless LAN dat wordt gebruikt. Voor meer informatie over het instellen van het Ad-hoc kanaal, zie Wireless LAN configureren.

• Voor meer informatie over beveiligingsinstellingen, zie de Veiligheidshandleiding.