Fejléc átugrása
 

Regisztráció

Az alábbi eljárás végrehajtásával beállíthatja, hogy a kinyomtatott tesztminta ellenőrzése után hol kezdődjön a nyomtatás az egyes papírtálcákba betöltött papírlapokon.

1Nyomja meg a [User Tools] (felhasználói eszközök) gombot.

2Nyomja meg a [Belépés] gombot.

3Adja meg a belépési jelszót, majd nyomja meg az [OK] gombot.

4Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Karbantartás] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

5Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Regisztráció] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

6Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot egy papírtálca kiválasztásához, majd nyomja meg az [OK] gombot.

7Nyomja meg a [FF indítás] vagy a [Színes indítás] gombot.

A készülék kinyomtat egy tesztmintát a nyomtatás kezdő helyzetének beállításához.

Ellenőrizze a beállítások optimális értékét a kinyomtatott tesztmintán.

8Hajtsa félbe hosszában a tesztminta lapját.

magyarázó ábra, regisztráció

9A beállítás optimális értéke a különálló függőleges vonal és a kereszt függőleges vonala közötti különbség, amely akkor látható, ha az összehajtott papírlapot a fény felé fordítja. Ha a különbség egyetlen kalibráló jel + irányban, a [Fő irány] beállításának optimális értéke +1,0.

magyarázó ábra, regisztráció

10Hajtsa széltében félbe a tesztminta lapját, majd ellenőrizze az [Al-irány ] beállításának értékét.

A beállítások értékét 0,1 egységekben lehet megadni.

11Nyomja meg a [Beállít] gombot.

12Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a(-4,0 - +4,0) beállítási értékek megadásához a [Fő irány]ban a 9. lépésből, majd nyomja meg az [OK] gombot.

13Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a (-4,0 - +4,0) beállítási értékek megadásához [Al-irány]ban a 10. lépésből, majd nyomja meg az [OK] gombot.

14Nyomja meg a [Kilépés] gombot.

15Nyomja meg a [Kilépés] gombot.