Kasetti melkein tyhjä

Yksi värikaseteista on melkein tyhjä.

Tarkista, mikä värikaseteista on vaihdettava uuteen, ja säilytä uutta kasettia käden ulottuvilla.

Huom.

• Jos tulostat kiiltävälle paperille paljon väriainetta tarvitsevaa kuvaa, tulostin voi lopettaa tulostamisen ennen kuin tulostus on valmis. Kuvassa voi olla esimerkiksi suuri yhtenäinen värialue tai se voi koostua useista sellaisista alueista.

• Älä puhdista tai huuhtele tulostuspäitä. Väriaine voi loppua.

• Jos sammutat laitteen ja käynnistät sen uudelleen, laite siirtää väriainetta värikasetista laitteeseen. Värikasetista voi loppua väriaine siirron aikana.

• Laitteen näyttämä jäljellä oleva väriaineen määrä on viitteellinen ja voi poiketa todellisesta määrästä. Värikasetit voivat myös tyhjentyä ilman varoitusta väriaineen vähenemisestä.