Rajoitukset

Seuraavat rajoitukset ovat voimassa Windows Terminal Service -ympäristössä.

Seuraavat rajoitukset koskevat sovelluksia Windows Terminal Service tai Citrix Presentation Server/Citrix XenApp.

Citrix Presentation Server/Citrix XenApp [Auto-creating client printers]

[Auto-creating client printers]-toiminnolla voit valita loogisen tulostimen, joka on luotu kopioimalla työaseman paikallisen tulostimen tiedot Citrix Presentation Server/Citrix XenApp -palvelimelle. Suosittelemme testaamaan toimintoa verkkoympäristössä ennen sen käyttämistä.

• Lisävarusteiden asetuksia ei tallenneta palvelimeen, kun laitteen yhteys katkaistaan. Lisävarusteiden asetukset palautuvat oletusarvoiksi aina, kun asiakastietokone ottaa yhteyden palvelimelle.

• Tulostettaessa suurta määrää bittikarttakuvia tai käytettäessä palvelinta WAN-ympäristössä puhelinverkkoyhteyden, kuten ISDN:n, kautta, tiedonsiirtonopeudesta voi aiheutua tulostusongelmia tai virheitä.

Citrix Presentation Server/Citrix XenApp [Printer driver replication]

[Printer driver replication] -toiminnon avulla voit jakaa tulostinohjaimet palvelinryppään kaikkiin palvelimiin. Suosittelemme testaamaan toimintoa verkkoympäristössä ennen sen käyttämistä.

• Jos tulostinohjaimet eivät kopioidu oikein, on suositeltavaa asentaa ne erikseen jokaiselle palvelimelle.