Device Setting Utility

Device Setting Utilitylla voit tallentaa puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Tässä osassa kerrotaan Device Setting Utilityn tiedostojen sijainnit ja järjestelmävaatimukset.

Tiedoston sijainti

Device Setting Utility on seuraavassa kansiossa mukana toimitetulla cd-levyllä.

DEVSET

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmät

Windows XP/Vista/7 tai Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2

• Tietokone

IBM PC Pentium II -yhteensopiva, vähintään 100 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä.

• Liitännät

USB 1.1 ja 2.0