TWAIN-ohjain

Tässä osassa kerrotaan TWAIN-ohjaimen tiedostopolku ja järjestelmävaatimukset.

Ohjain tarvitaan skannerin käyttöä varten. Ohjain on asennettava, jos laitetta käytetään TWAIN-verkkoskannerina.

Tiedoston sijainti

TWAIN-ohjain on seuraavassa kansiossa mukana toimitetulla CD-levyllä.

• TWAIN-ohjain 32-bittiselle Windowsille

DRIVERS\X86\TWAIN\XP_VISTA\(language)

• TWAIN-ohjain 64-bittiselle Windowsille

DRIVERS\X64\TWAIN\X64

Järjestelmävaatimukset

• Tietokone

IBM PC Pentium II -yhteensopiva, vähintään 100 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä.

• Liitännät

USB 2.0

Verkko (TCP/IP)

• Käyttöjärjestelmät

Windows XP/Vista/7 tai Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2