Laiteohjelmiston päivittäminen

Tarkista laiteohjelmiston versio. Jos versio ei ole uusin, päivitä laiteohjelmisto.

Päivitä laiteohjelmisto lataamalla viimeisin laiteohjelmisto valmistajan verkkosivulta ja asentamalla se.

Huom.

• Kohdassa "Versio" näytetään laitteen laiteohjelmiston versio. Voit tarkistaa laiteohjelmiston päivitystarpeen internetissä vertaamalla laitteen versionumeroa uusimman version numeroon. Voit tarkistaa laiteohjelmiston version myös avaamalla [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan ja napsauttamalla [Kokoonpano/lisätiedot]-välilehdellä [Tietoja]. Lisätietoja [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan avaamisesta. Katso [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan avaaminen.

• Voit myös tarkistaa version järjestelmän konfigurointisivulta. Katso Konfigurointisivun tulostus.