Tulostus ei onnistu halutulla tavalla

Jos tulostusjälki on huonoa, tarkista onko tulostimen tai tulostusohjaimen asetuksissa vikaa. Jos ongelmia ei löydy, tarkista värikasetti ja muut vaihdettavat osat. Lisätietoja paperin käsittelystä, katso Paperi. Lisätietoja värikasettien käsittelystä, katso Värikasettien käsittely.

Huom.

• Jos ongelma ei katoa senkään jälkeen, kun konfigurointitestien arvot ovat kunnossa, ota yhteyttä myynti- tai huoltoedustajaasi.