Lyhyen matkan siirto

Huomioi seuraava, kun siirrät laitetta lyhyen matkaa, esimerkiksi asentaessasi lisävarusteena saatavan paperikasetin tai siirtäessäsi laitteen toiseen paikkaan.

TÄRKEÄÄ

• Ota tukeva ote laitteen sivuilta, alaosan keskikohdasta. Nosta hitaasti ja oikeaoppisesti.

• Kun siirrät laitetta, irrota siitä ensin lisävarusteet. Huolimaton käsittely ja varomattomuus nostettaessa voi johtaa rikkoutumiseen ja/tai henkilövahinkoon.

TÄRKEÄÄ

• Irrota virtajohto pistorasiasta ennen laitteen siirtämistä. Kun siirrät laitetta, varmista, ettei virtajohto jää laitteen alle ja vaurioidu. Ohjeiden noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

TÄRKEÄÄ

• Kun irrotat virtajohdon pistorasiasta, vedä aina pistokkeesta äläkä johdosta. Johdosta vetäminen voi vahingoittaa virtajohtoa. Vialliset virtajohdot voivat aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun.

Tärkeää

• Varmista, että laite pysyy vaakasuorassa. Jos sitä kallistetaan liikaa, väriainetta voi valua hukkavärisäiliöstä.

1Pidä [Virta]-näppäintä painettuna kunnes se sammuu ja irrota sitten virtajohto.

2Irrota USB- tai Ethernet-kaapeli.

3Jos laitteessa on lisävarusteita, irrota ne.

Katso Yksiköiden ja lisävarusteiden asentaminen ja irrottaminen.

4Nosta laite ja siirrä se asennuspaikalle.

kuva laitteen siirtämisestä

Tartu kiinni laitteen sivuilla olevista kohdista kuvan osoittamalla tavalla. Laitetta tulee käsitellä varovasti.

Huom.

• Kun siirrät laitteen, irrota myös virtajohto laitteesta.

• Varmista, ettei virtajohto ole jäänyt laitteen alle.