Väriaineen määrän tarkistaminen Tilaseuranta-asetuksessa

Voit tarkistaa värikasetin tilasta, milloin kasetti pitää vaihtaa.

1Avaa [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna.

Katso Tulostusohjaimen valintaikkunan avaaminen.

2Napsauta [Huolto]-välilehteä.

3Napsauta [Display Status Monitor].

4Tarkista kasetin tila.

Huom.

• Voit määrittää Tilaseuranta-toiminnon lähettämään ilmoituksen, kun väri on vähissä. Avaa tulostinohjaimen valintaikkuna, valitse [Huolto]-välilehdeltä [Valvontatietojen asetukset] ja merkitse valintaruutu [Ilmoita, kun väriaine on loppu].

Viite

• Varmista, että laitat värikasetit oikein paikoilleen. Jos kasetti ei ole kunnolla paikallaan, Tilaseuranta ei välttämättä pysty mittaamaan kasetissa jäljellä olevan väriaineen määrää. Katso Värikasettien käsittely.