Käyttäjäparametrien muuttaminen

Tärkeää

• Suosituksena on, että käyttäjäparametrilista tulostetaan ja säilytetään, kun käyttäjäparametrit tallennetaan tai niitä muutetaan.

• Älä muuta mitään muita bittikytkimiä kuin ne, jotka on näytetty edellisillä sivuilla.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Pääkäyttäjän työkalut] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [Parametriasetus] painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

7Valitse [Parametriasetus] painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

Jos haluat määrittää kotiasentoasetuksen, valitse [Kotiasento].

Tulosta parametriasetusten luettelo valitsemalla [Parametriasetusten lista] ja paina sitten [MV aloita] tai [Väri aloita].

8Valitse muutettavan kytkimen numero vieritysnäppäimillä ja paina sitten [OK].

9Valitse bittinumero, jota haluat muuttaa.

10Paina [OK].

11Toista vaiheet 8, 9 ja 10 muuttaaksesi kytkimen asetuksia.

12Kun kaikki asetukset on määritetty, paina [Poistu].